MIEKE LITMAATH

Persoonlijk en professioneel

Senior loopbaanadviseur

Mijn naam is Mieke Litmaath en ik heb psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens heb ik 21 jaar gewerkt bij Schouten & Nelissen.
Daar heb ik mij ontwikkeld tot specialist op het gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, talentontwikkeling en HR.

Praktijk in Malden bij Nijmegen

In mijn werkruimte in Malden (bij Nijmegen) ontvang ik mijn coaching cliënten.

Professionele ontwikkeling en ervaring

In mijn vak zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling essentieel. Ik ben namelijk zelf het belangrijkste instrument als trainer en coach. Dat betekent dat ik in mijn loopbaan vele opleidingen heb gevolgd, coaching heb ondergaan en intervisie met collega’s organiseer.

werkruimte in Malden bij Nijmegen


Sinds 1998 is mijn specialisatie loopbaanbegeleiding. Ik heb vele assessments en talentenonderzoeken gedaan en cliënten geadviseerd. Na de opleiding tot ZKM-coach in 2004 werd ik verantwoordelijk voor dit product binnen Schouten & Nelissen en heb ik een groep van ca. 15 ZKM-coaches samengesteld, ingezet bij klantvragen en geprofessionaliseerd. Zelf heb ik gemiddeld 10 ZKM-trajecten per jaar uitgevoerd. De wetenschappelijke onderbouwing, diepgang en methodische aanpak blijven mij aanspreken!

Kwaliteit

Belangrijke waarden voor mij zijn respect, liefde, compassie, gezondheid, ontwikkeling en professionaliteit. De laatste twee waarden zie je onder andere terug in mijn registraties en erkenningen:

  • Psycholoog Arbeid en Organisatie
  • Register Loopbaanprofessional (RL)
  • Gecertificeerd ZKM Coach
  • Gecertificeerd RET trainer/coach, Mindfulness trainer/coach, Co-active Coach
  • Licentie MBTI (loopbaaninstrument)

Ja, ik wil koffie en kennismaken...

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking tijdens een kopje koffie