WERKWIJZE

Diepgaand en doelgericht

Coaching en training

Coaching en training zijn beide maatwerk. Afhankelijk van de vraag/situatie maak ik gebruik van verschillende werkwijzen en instrumenten:

  • ZKM (zelfconfrontatiemethode)
  • RET (Rationele Effectiviteits Training, methode voor zelfmanagement)
  • Co-active Coaching (methode die de focus legt op het versterken van je kwaliteiten en ambities, uit de Positieve Psychologie)
  • Mindfulness (methode die uitgaat van de kracht van aandacht)
  • Wandelcoaching (lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal)
  • Voice Dialogue (methode om andere kanten van jezelf te ontdekken)
  • Kernkwadrant (methode voor zelfkennis en meer begrip voor anderen)
  • MBTI (loopbaaninstrument) en andere loopbaanvragenlijsten.

Eerste coachingsgesprek gratis

Elk coachingstraject start met een vrijblijvend intakegesprek van een uur. Hierin verkennen we je wensen en doelen en checken we of ‘de klik’ er is. Dit is voorwaarde voor een succesvol coachingstraject. Als het een volmondig ‘ja’ is, geef ik advies over de aanpak (bijvoorbeeld wel/niet ZKM) en omvang van het traject.

Vertrouwelijkheid, privacy en gedragscode

Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Ik verstrek geen informatie aan anderen, noch een eventuele opdrachtgever, zonder toestemming. Ik houd mij aan de regels die het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) stelt voor de beroepsuitoefening. Daarbij werk ik conform het ZKM Vereniging-Kwaliteitssysteem en de Noloc-gedragscode. Onder het kopje ‘Informatie’ onderaan deze site staat een privacyverklaring die u kunt downloaden en lezen.

Klanten over Mieke

De training tot loopbaancoach was voor mij een heel heldere opleiding. Mieke was zeer to the point, inspirerend, kordaat, flexibel en humoristisch en gaf daarnaast ruimte voor persoonlijke ontwikkelpunten en verbinding.

- Ans Buckinx, Career Coach bij APG -

Ja, ik wil koffie en kennismaken...

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking tijdens een kopje koffie